Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Ενα βασικό ερώτημα που γεννάται από αυτή την υπόθεση είναι πως κατάφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης να «στήσει» τον πρώην, πλέον, γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και να τον καταγράψει να μιλάει τόσο
για τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και για τις υποθέσεις των προφυλακίσεων βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.
Εκείνα που είναι μέχρι στιγμής γνωστά είναι πως, ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του Τάκης Μπαλτάκος, είχε συχνές επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ το γραφείο του εντός Κοινοβουλίου βρισκόταν ακριβώς δίπλα με εκείνο του Κασιδιάρη.
Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, μπορούσε τόσο εύκολα να βρεθεί στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου, δείχνει πως οι δύο άνδρες πιθανόν να συνομιλούσαν συχνά και για αυτόν τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε την άνεση να εισέλθει στο γραφείο και να καταγράψει τη συνομιλία τους έχοντας πάνω του μια κρυφή κάμερα.
Σε πρώτη φάση από το βίντεο προκύπτει ότι η εν λόγω κάμερα βρισκόταν πάνω στο σώμα κ. Κασιδιάρη.
Σημειωτέον ότι για τον κ. Μπαλτάκο έχουν ακουστεί ξανά φωνές οι οποίες έκαναν λόγο για «προνομιακές» επαφές του γενικού γραμματέα με στελέχη του ακροδεξιού κόμματος, ενώ και ο ίδιος έχει υποπέσει σε αρκετά λεκτικά παραπτώματα.
Μάλιστα, ο κ. Μπαλτάκος, είχε αναφέρει, σε ομήγυρη δημοσιογράφων, ότι είναι «απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο» η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής.
Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας την οποία διέταξε άμεσα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Παναριώτα Φάκου, η οποία ζήτησε το υλικό και τα πρακτικά της Βουλής για να ερευνήσει εάν προκύπτει αθέμιτη μαγνητοσκόπηση, αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου