Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Η Βίκυ Καγιά διαψεύδει τις φήμες για έξωση από τη σχολή της

viki kagia People49 (5) Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, έφερε χθες μεγάλη αναστάτωση στη showbiz. Σύμφωνα με αυτό, η Βίκυ Καγιά έλαβε διαταγή να πληρώσει δέκα χρωστούμενα ενοίκια για τη σχολή
της, Fashion Workshop στο κέντρο της Αθήνας -το ποσό έφτανε τις 5.000 ευρώ- διαφορετικά θα έκλεινε και το μεγαλύτερο όνειρό της θα τελείωνε πρόωρα.
Ισχύει η όχι τελικά; Το μοντέλο και παρουσιάστρια τα  διέψευσετα όλα.
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα δημοσιεύματα βασίζονται σε ψευδείς φήμες και ανύπαρκτα δεδομένα. Η σχολή είναι άκρως υγιής, λειτουργεί κανονικά και δεν τίθεται κανένα ζήτημα έξωσης, αν είναι δυνατόν!!», δήλωσε.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος το οποίο περιμένουμε πως και πως!’».
Το Fashion Workshop είναι μια σχολή μόδας πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας αλλά και από τον γαλλικό εκπαιδευτικό κολοσσό μόδας Mod’ Art International Paris.
Διαθέτει τμήμα ‘Fashion Design, Creation & Styling, ‘Fashion Management και Fashion Journalism. Πρόκειται για το leading fashion school αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα στο οποίο διδάσκουν οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της μόδας, ενώ η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μετά την αποφοίτησή τους ανέρχεται σε 85%.
Peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου