Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

"Έφυγε" ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το "φακελάκι"

Έφυγε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι


Τραγικό θάνατο βρήκε ο συνταξιούχος καρδιοπαθής, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον εκβίαζε για φακελάκι, ένας καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού και αρνούταν να τον χειρουργήσει, αν δεν έπαιρνε τα χρήματα.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος συνταξιούχος χειρουργήθηκε πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες αργότερα,
έχασε τη μάχη μέσα στην εντατική.
Όπως ανέφερε ο ανιψιός του 66χρονου στο MEGA, «την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά.  Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε».
Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο ανιψιός του ασθενή κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι, καθώς για 18 ημέρες καθυστερούσε την επέμβαση προκειμένου να βάλει στην τσέπη του 1500 ευρώ.
Οι γιατροί που τελικά τον χειρούργησαν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν πολύ επιβαρυμένη και θεώρησαν ότι ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο.
Οι συγγενείς του συνταξιούχου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο ασθενής  υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία -νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου