Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Μεθυσμένος Βρετανός στα Μάλια πέρασε μια εκκλησία για...ντίσκο και μπήκε χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Κυριακάτικης λειτουργίας! (φωτό)

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, ο 19χρονος, το πρωί της περασμένης Κυριακής, πέταξε τα ρούχα του, μπήκε στο ναό και άρχισε να χορεύει την ώρα της Θείας Λειτουργίας...



(Φωτό: Eurokinissi/αρχείο)

Σαστισμένοι οι ιερείς και οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, παρακολουθούσαν την απίστευτη σκηνή με το Βρετανό να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, ανέφερε πως κάποια άτομα, είχαν την... ευφυέστατη ιδέα να τον

παροτρύνουν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, αφού πρώτα τον έπεισαν πως επρόκειτο για... ντίσκο.

"Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία", είπε ο εφημέριος του ναού.

flashnews.gr

 





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου