Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΚΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ!

Ούτε πλέον τα πιο σκληροπυρηνικά του στελέχη δεν πείθει όπως φαίνεται, ο επονομαζόμενος από εχθρούς αλλά και φίλους 'Μεσσίας" του φιλελευθερισμού Θάνος Τζήμερος ο οποίος μετά την ηχηρή αποτυχία του στις τελευταίες εθνικές εκλογές και το ποσοστό του 1,58% που πήρε μετρά τη μία απώλεια μετά την άλλη. Κάπως έτσι, δεν έφθανε που
από τα 34 μέλη της Εθνικής (Κεντρικής) Επιτροπής και τα 14 του Πολιτικού Συμβουλίου της  Δημιουργίας Ξανά μετά βίας εμφανίσθηκαν την Κυριακή 15 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μόνο  23 άτομα , ξανάρχισαν και οι παραιτήσεις, γεγονός που δείχνει ότι η καθοδική πορεία της Δημιουργίας, Ξανά δεν φαίνεται να έχει  τελειωμό.

Επί 12 ώρες λοιπόν, τα πιστά στον Θάνο Τζήμερο μέλη δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν τις αιτίες της εκλογικής καθίζησης του κόμματος.  Μετά την συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής εκδόθηκε μία πολύ συνοπτική ανακοίνωση τύπου «Πολιτικού Γραφείου» κομμουνιστικής χώρας. Η  συνεχιζόμενη αυτή πρακτική της «αθώωσης» του Θάνου Τζήμερου από τις απόλυτα λανθασμένες πολιτικές επιλογές του όπως ή εκλογική σύμπραξη με τον νεοφιλελεύθερο κ. Μάνο (που πυροδότησε την παραίτηση του Αντιπροέδρου και 7 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου) αλλά και με τον μεταμοντέρνο φιλελευθερισμό με τις επικίνδυνες θέσεις στο Σκοπιανό και στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης του κ. Βαλιανάτο  πυροδότησε νέο κύκλο αποχωρήσεων από το κόμμα.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου παραιτήθηκε το μέλος της Εθνικής Επιτροπής και Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Αγαλιώτης αλλά και άλλα μέλη από την Πάτρα και την Πέμπτη ακολούθησε η κ. Ράνια Σόρεντα ιδρυτικό μέλος , δικηγόρος και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, πολλά μέλη ζητούν να δοθούν στοιχεία για την οικονομική διαχείριση και πόσοι τελικά από το κόμμα αμείβονται ενώ πυρά δέχθηκε ο κ. Τζήμερος και για τον περίφημο «σωφέρ» που είναι διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και ο οποίος τελικά παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις Τζήμερου πως είναι εθελοντής, κατηγορείται πως λαμβάνει χρήματα από το κόμμα.
.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου