Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ!Θάνατος 10χρονου σε τροχαίο με ΙΧ και σχολικό - Σοβαρά και η μητέρα

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 10χρονου αγοριού που κατευθυνόταν στο σχολείο, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο. Από τη
σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα του μικρού μαθητή, ενώ άλλα τρία παιδιά καθώς και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στο ρέμα της Χελιδονούς στη Νέα Κηφισιά, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η μητέρα έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λεωφορείο του δημοτικού σχολείου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση», στο οποίο επέβαιναν 19 παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οδόστρωμα στο σημείο εκείνη την ώρα ήταν πολύ ολισθηρό.
Το άτυχο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ και η μητέρα του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Άλλα τρία παιδιά 9 έως 14 ετών, τα οποία τραυματίστηκαν ευτυχώς πολύ ελαφρά, διακομίστηκαν στο Παίδων «Αγία Σοφία». Η 50χρονη συνοδός των παιδιών έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό με ελαφρούς .
Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας για τη διενέργεια προανάκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου