ΥΛΙΚΑ
300 γραμμ. βανίλια γλυκό (υποβρύχιο)
1 φλ. τσαγιού τριμμένο φιστίκι Αιγίνης (ψίχα ωμή)
2 φέτες κέικ (κακάο ή βανίλια) σε τρίμματα
300 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τη βανίλια, τα τρίμματα κέικ και την ψίχα φιστικιού. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν. Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού ή μπαστουνάκια. Τα αραδιάζουμε σε δίσκο. Λιώνουμε την κομματιασμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει ελαφρά.
Βουτάμε ένα ένα τα σοκολατάκια και με τη βοήθεια δύο πιρουνιών τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα ή σε σχάρα, να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. Βάζουμε ένα ένα σοκολατάκι σε καραμελόχαρτο αφού στεγνώσει τελείως και κρυώσει η σοκολάτα.
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου