Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία άτομα τα οποία διευκόλυναν την μεταφορά στην ελληνική επικράτεια ενός μη νόμιμου μετανάστη


Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, από αστυνομικούς , μία 49χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 49 και 50 ετών , που διευκόλυναν την μεταφορά στην ελληνική επικράτεια
ενός μη νόμιμου μετανάστη υπηκόου Αλβανίας.
Ειδικότερα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, αρχικά εντοπίστηκαν η 49χρονη και ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι αφού επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο 49χρονος, στάθμευσαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Κατόπιν, στο σημείο προσήλθε ο 50χρονος ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και στο οποίο επιβιβάστηκε ο 53χρονος υπήκοος Αλβανίας. Στη συνέχεια τα δύο ανωτέρω οχήματα αναχώρησαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια μέσω μη νομοθετημένου σημείου της ελληνοσκοπιανής μεθορίου λίγη ώρα νωρίτερα και οι ανωτέρω διευκόλυναν την μεταφορά του στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας . Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 53χρονου εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.
Κατασχέθηκαν:
  • τα προαναφερόμενα οχήματα με τις άδειες κυκλοφορίας τους και
  • 6 κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου