Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Ο Κώστας Κρομμύδας στην Κατερίνη!Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας μας υποδέχεται το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου στις 12.00 στο
Public Κατερίνης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, «Ογκρέσα». Ο Κώστας Κρομμύδας θα συναντήσει το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
«Ο Γιάννης, η Κατερίνα, ο Μάνος – Τρεις ήρωες, που θα καταλάβουν ότι είναι δεσμώτες της ίδιας τους της μοίρας, θα αναζητήσουν τη λύτρωση χαράσσοντας ο καθένας το δικό του μονοπάτι μέχρι που οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν. Τότε η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες».
 
 
Πότε: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου
Ώρα: 12.00
Πού: Public Κατερίνης

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Λίγα Λόγια για τον Κώστα Κρομμύδα
Ο Κώστας Κρομμύδας σπούδασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και χορού με Έλληνες και ξένους δασκάλους, ενώ συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο στο σινεμά. Η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή στην οποία συμμετείχε ήταν η σειρά "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" ενώ ακολούθησαν πολλές άλλες με πιο πρόσφατη (2009 - 2011) τη "Ζωή της άλλης". Τα τελευταία χρόνια διδάσκει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και παραδίδει σεμινάρια υποκριτικής τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου