Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: Ο γυναικολόγος της μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη!Ελένη Μενεγάκη: Τα νέα τρανταχτά στοιχεία για την εγκυμοσύνη της

Ο γυναικολόγος της μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη!
Σαν βόμβα έσκασε πριν μια εβδομάδα η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο
παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Κι ενώ οι φήμες ολοένα και φουντώνουν καθημερινά, ο πανεπιστημιακός καθηγητής και προσωπικός γυναικολόγος της παρουσιάστριας, μίλησε στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το αν η... ωραία Ελένη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Καλησπέρα σας, είμαι δημοσιογράφος του περιοδικου YOU και θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για την πελάτισσά σας Ελένη Μενεγάκη. «Παρακαλώ, σας ακούω».
Πρώτα απ” όλα, είστε γιατρός της κυρίας Ελένης Μενεγάκη; «Φυσικά και είμαι ο γιατρός της, όχι τώρα, εδώ και χρόνια».
Σας κάνω ευθέως την ερώτηση, έχουμε την πληροφορία ότι η κυρία Μενεγάκη είναι έγκυος. Το διαψεύδετε ή το επιβεβαιώνετε; «Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει η ίδια... Δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη».
Κάναμε ρεπορτάζ και την είδαμε να έρχεται στο ιατρείο σας. «Nαι, ήρθε... Αποκλείεται να ήρθε στο ιατρείο μου για να κάνει μια γυναικολογική εξέταση; Θα μπορούσε να έρθει να κάνει Τεστ Παπ, το αποκλείετε; Ακούστε, για το αν είναι έγκυος η Ελένη ή όχι εκείνη πρέπει μόνο να το απαντήσει... Εγώ είμαι ο γιατρός της και πάνω απ΄όλα υπάρχει το ιατρικό απόρρητο».
Μα στο ιατρείο σας η Ελένη το τελευταίο διάστημα έρχεται κάθε 15 μέρες. Φυσικά κι αν ερχόταν μία φορά το εξάμηνο, θα μπορούσε να σας επισκεφθεί για γυναικολογικές εξετάσεις. Κάθε 15 μέρες, όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, προκαλεί περιέργεια... «Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ίδια για ό,τι άλλο θέλετε».
 faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου