Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κάλεσμα στην Πιερία για συμμετοχή στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού


Να συμμετάσχουν στο «6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας» που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου, καλεί όλους τους παραγωγούς μελιού της Πιερίας, με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο, στο οποίο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, οι παραγωγοί μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς κόστος για να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να αναδείξουν τον πλούτο και τη μοναδικότητα των μελισσοκομικών προϊόντων της Πιερίας.

Το Φεστιβάλ θα επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό, όσο και πάνω από 20.000 καταναλωτές και φίλοι του Ελληνικού μελιού.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο κ. Νικολάου Μιλτιάδη στο τηλέφωνο 2351-351-252 και με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας κ. Παπαγιαννούλη Κων/νο στο τηλέφωνο 2351023370 μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου