Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στην Εμποροβιοτεχνική έκθεση ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ…



Με ανταλλαγή απόψεων και κουβέντα με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης αναφορικά με την έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής χρονιάς, έκλεισε
την παρουσία στο περίπτερο του στην 6η Εμποροβιοτεχνική έκθεση του Επιμελητηρίου Πιερίας, ο κορυφαίος σύλλογος μπάσκετ του Νομού μας, ο Πιερικός Αρχέλαος.

Στην πρόσκληση του συλλόγου έδωσαν το παρών τοπικοί άρχοντες, δημοσιογράφοι, παράγοντες, προπονητές. Μέσα σε άριστο και φιλικό κλίμα όπως ξέρει να δημιουργεί και να αναδεικνύει χρόνια τώρα ο Πιερικός Αρχέλαος, αναφέρθηκαν όλοι στην ιστορική διαδρομή της ομάδας, αλλά και στην προσφορά της στην Πιερική και όχι μόνο κοινωνία.
Η φιλοσοφία της παρουσίας του Πιερικού Αρχελάου στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας αποσκοπεί στο να αναδείξει και να προβάλει και μέσω του εκθεσιακού χώρου την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού. Επιπρόσθετα επιδιώκει στο να εμπεδώσει και να εμφυσήσει στους γονείς και τα νεαρά παιδιά την αγάπη για το μπάσκετ και τον παιδαγωγικό ρόλο του  αθλητισμού γενικότερα ώστε να πλαισιώσουν και να ενταχθούν στη δύναμη του αξιόλογου από κάθε πλευρά συλλόγου.

«Ξεκινά μια νέα αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας να συνεχίζει με την ίδια κατευθυντήρια γραμμή. Να στηρίζεται, να αναδεικνύει και να αξιοποιεί το Πιερικό δυναμικό, αλλά και πλέον να εμπιστεύεται τις τύχες όλων των τμημάτων στους γηγενείς προπονητές. Διαθέτουμε τις πληρέστερες και πολυάριθμες ακαδημίες και φυτώρια νεαρών αθλητών στην Ελλάδα. Η καταξίωση από τις ακαδημίες μας του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Τσαλμπούρη στο Αμερικανικό κολεγιακό μπάσκετ μας κάνει όλους περήφανους. Θεωρώ ότι και στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής η ανδρική μας ομάδα θα έχει επιτυχή πορεία, με το χρόνο να επενεργεί θετικά στο αγωνιστικό μας προφίλ. Καλή χρονιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φίλαθλη Πιερία αλλά και στους εκπροσώπους του τύπου για την υποστήριξη», επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του περιπτέρου του Πιερικού Αρχελάου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τη διοίκηση και τους συνεργάτες, παραλαμβάνοντας παράλληλα την κάρτα διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τόνισε: «Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι για όλους μας η ιστορία και η δυναμική συνέχεια της πόλης. Καλή και παραγωγική χρονιά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Αθανάσιος Λιακόπουλος, δήλωσε: «Ο Πιερικός Αρχέλαος τιμά την Κατερίνη και το Ελληνικό μπάσκετ.
Όλοι ήμασταν και θα είμαστε κοντά και δίπλα στην ομάδα. Ευχές για κάθε επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου