Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας


Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Σερρών, πέντε διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας.
Αρχικά, συνελήφθησαν χθες (08.10.2014) το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 55 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  1 σπρέι πιπεριού,
  •  1 μαχαίρι,
  •  1 φορητός ασύρματος πομποδέκτης,
  •  πλήθος εργαλείων, καθώς και
  •  ένα ελληνικό διαβατήριο και μία ελληνική άδεια ικανότητας οδήγησης ημεδαπών, τα οποία εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα σε μία πλαστική σακούλα.
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, οι δύο παραπάνω άνδρες ενέχονται σε πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 11.07.2014 έως 21.09.2014 στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας, από όπου αφαίρεσαν τσάντες με χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Σε βάρος των προαναφερόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου