Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ISIS ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙL ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

1)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ISIS. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ 62 ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.
2)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΑΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ISIS NA EINAI H ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.
3)Η ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΖΩΝΗΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
4)ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ 12 ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ.
5)Η ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.
6)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
7)Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΑΡΙΘΜΠΣ.
8)ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ PKK KAI PYD.
9)ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΝΜΟΥ ΤΩΝ 62 ΧΩΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΩΝ ΑΛΑΙΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΜΑΚ ΓΚΕΡΚ. ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου