Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΕΟΣ!!! Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ! Του έκαναν ανάνηψη επί 40 λεπτά, αλλά...


Σοκ: Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ!
Κατέληξε ο 70χρονος άντρας που το πρωί λιποθύμησε στην τράπεζα περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ - Κάθισε αμέσως για να μην περιμένει όρθιος και δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, λέει ο εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας
Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε τελικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο στις 10.10 το πρωί με ασθενοφόρο και στη συνέχεια με κινητή μονάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης (επί 40 λεπτά) ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

'Οπως είπε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, στο protothema.gr οι διασώστες προσπάθησαν να κάνουν στον άτυχο 70χρονο καρδιοαναπνευστική ανάνηψη μπροστά από την τράπεζα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, μη θέλοντας να ρισκάρουν άλλο, αποφάσισαν τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Παπανικολάου» όπου συνέχισαν την ανάνηψη. Μάλιστα όπως δήλωσε η κυρία Ματσικούδη, οι διασώστες συνέχισαν την ανάνηψη στον άτυχο ηλικιωμένο και στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας: Κάθισε αμέσως για να μην περιμένει όρθιος και δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμισε
Δήλωση για τον θάνατο 70χρονου πολίτη, σήμερα, ενώ περίμενε σε τράπεζα για να πραγματοποιήσει συναλλαγή, έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του συμβάντος, ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά». Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.




protothema,gr
Πηγή φωτογραφιών: www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου