Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά απαγορεύτηκε η μετάδοση της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ


  Το δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής για τη μη μετάδοση της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ:

''Η Χούντα Σαμαρά με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις απαγόρευσε την απευθείας μετάδοση της προβλεπόμενης συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ.

Παρόλο που τηρήθηκαν όλες οι
προβλεπόμενες διαδικασίες με επίσημο αίτημα στην Nerit εδώ και δύο ημέρες ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Θωμόπουλος κρυβόταν και αρνούνταν την διεκπεραίωση του αιτήματος για την ζωντανή μετάδοση της Συνέντευξης Τύπου. Μία ώρα πριν την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου ενημέρωσαν ότι δεν θα μεταδοθεί ζωντανά με το πρόσχημα ότι η κρατική τηλεόραση καλύπτει μόνο τις δραστηριότητες των πολιτικών Αρχηγών.

Την ίδια στιγμή η Nerit έχει μεταδώσει ζωντανά όλες τις Συνεντεύξεις των κομμάτων από την ΔΕΘ και σήμερα μάλιστα ακόμη και του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ αρνείται να προβάλλει την Συνέντευξη του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

Η Χούντα Σαμαρά αφού φυλάκισε παράνομα και δίχως κανένα στοιχείο την μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει τις πολιτικές διώξεις και την φίμωση.

Συνεχίζουμε τον νόμιμο πολιτικό αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από την Χούντα του Μνημονίου. Η φωνή της Αλήθειας δεν φιμώνεται!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου