Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ενας νεαρός πυροσβέστης και μια γυναίκα νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο (video&photos)



Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο στην οδο Ιπποκράτους 4, όταν από μία φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα με υδραυλικά είδη έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. 

Η πυρκαγιά λόγω των

εύφλεκτων υγρών και ποσοτήτων ασετιλίνης έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, ενώ διαρκώς σημειώνονταν εκρήξεις και υπήρχε πυκνός καπνός. 

Ενας πυροσβέστης που έσπευσε να ερευνήσει στους ορόφους προκειμένου να εντοπίσει τυχόν εγκλωβισμένους παγιδεύτηκε από τις φλόγες και τον πυκνό καπνό και εντοπίστηκε από συναδέλφους του λίγο αργότερα σε λιπόθυμη κατάσταση.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο 251 νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ο 30χρονος πυροσβέστης κατέληξε. 
Ο νεαρός πυροσβέστης, που με αυτοθυσία μπήκε μέσα στις φλόγες για να σώσει τυχόν εγκλωβισμένους λίγο πριν πέσει αναίσθητος είχε εντοπίσει μία γυναίκα εγκλωβισμένη.  Οι συνάδελφοί του έτρεξαν να την απεγκλωβίσουν γυναίκα, όμως, αυτή δεν είχε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου και γρήγορα επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο με δυσκολία λόγω των εκρήξεων και να σβήσουν η φωτιά στο ισόγειο όταν οι φλόγες είχαν ήδη ξεφύγει στους από πάνω ορόφους.






 





 filathlos.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου