Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η έναρξη της νέας χρονιάς του Πιερικού Αρχελάου



Με την παρουσία πλήθους φίλων του Πιερικού Αρχελάου, έγινε η επίσημη εκδήλωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ακαδημία του και την ανδρική ομάδα.



Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδ. Σταθμό Κατερίνης, συμμετείχαν
εκατοντάδες παιδιά, γονείς και φίλοι των αθλητών και των αθλητριών, ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε από τον εφημέριο του Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκο Κοκελίδη, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές και τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου, η οποία αγκαλιάζεται θερμά από τη νεολαία της Κατερίνης.




Στη συνέχεια έδωσε στον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα το αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο του ιερού ναού του Αγίου Χαραλάμπους Σιδηροδρομικού Σταθμού, για τα 50χρονα από τη λειτουργία της εκκλησίας.



Ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν φέτος στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τονίζοντας ότι ο αριθμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, με δεδομένο μάλιστα ότι αυστηρή αρχή του συλλόγου είναι να υπάρχει στους αθλητές του σχολική πρόοδος. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάδειξη των καλαθοσφαιριστών που συμμετείχαν στις ακαδημίες του συλλόγου, όπως ο Γιώργος Τσαλμπούρης που είναι μέλος της εθνικής εφηβικής ομάδας και από φέτος βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α.  




Ο νέος υπεύθυνος της ακαδημίας Δάμης Χρυσίδης, προπονητής, ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τα παιδιά και τους γονείς, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έχει ο σύλλογος.



Τέλος, η εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, έκλεισε με τις εγγραφές των μαθητών και των μαθητριών στην ακαδημία μπάσκετ που είναι και το «φυτώριο» των μεγάλων ομάδων του συλλόγου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου