Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ





Το πρόγραμμα των φθινοπωρινών διασυλλογικών αγώνων κωπηλασίας συνεχίζεται με πολλές επιτυχίες για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.          Έτσι μετά τους αγώνες στο Πεθελινό Σερρών οι κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχαν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στους διασυλλογικούς αγώνες  κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, για
πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν με ιδανικές καιρικές συνθήκες , συμμετείχαν πάνω από 130 αθλητές από 11 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.
Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που αποτελούνταν από 10 αθλητές και αθλήτριες , πραγματοποίησε πολύ δυναμική εμφάνιση αφού τα 3 από τα 5 πληρώματά του που συμμετείχαν στους αγώνες, ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας ένα χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια.
Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών κατέκτησαν οι Τσιαλός Δημήτρης και Μπούφτας Εμμανουήλ, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αγωνιστικότητα παρά την μικρή τους αγωνιστική εμπειρία. Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους κατακτώντας την τρίτη θέση στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ παίδων οι Μαχαιρίδης Κυριάκος, Καζάκας Γιώργος, Χατζησαββίδης Χρήστος και Τσελίκας Νίκος καθώς και η Τσιβούλα Ράνια στο αγώνισμα σκιφ νεανίδων. Ιδιαίτερη επιμονή και μαχητικότητα επέδειξε και ο Τσέτσας Αντώνης που τερμάτισε τέταρτος στο σκιφ παίδων, ενώ οι αθλήτριες Ψωμιάδου Άννα και Τελμετίδου Χρυσή αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ κορασίδων όπου και τερμάτισαν πέμπτες. 

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) Κος Ι.Καρράς, ο έφορος υλικού της ΕΚΟΦΝΣ κος Α.Μητρούσης, η Ομοσπονδιακή προπονήτρια υπεύθυνη ανάπτυξης κα Δ.Γιαννιού,  πολλοί Πρόεδροι των Ναυτικών Ομίλων που πήραν μέρος στους αγώνες καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της κωπηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου