Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ασημένια Μυρωδιά: Ποια ήταν η παρουσιάστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη


Ασημένια Μυρωδιά: Ποια ήταν η παρουσιάστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη
Η είδηση της αυτοκτονίας της Ασημένιας Μυρωδιά σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η παρουσιάστρια του Extra 3 αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της το πρωί της
Παρασκευής, ενώ το άψυχο σώμα της βρήκε η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της στο σπίτι της στους Αμπελόκηπους.
Αμέσως εκείνη κάλεσε το ΕΚΑΒ, προσπαθώντας παράλληλα να της προσφέρει μάταια τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η 29χρονη έκανε πρόσφατα αποτυχημένη πλαστική στη μύτη της, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. Από τότε, «κλείστηκε» στον εαυτό της και στο σπίτι της και δεν ήθελε να δει κανέναν.
Έτσι, εκείνη αποφάσισε να «φύγει» για το μακρινό ταξίδι, προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της πατέρα και τον σύντροφό της. Επίσημα, η αιτία που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα δεν έχει γίνει γνωστή.
Λίγα λόγια για την Ασημένια Μυρωδιά:
Tελείωσε τη σχολή δημοσίων σχέσεων και έπειτα άρχισε να εργάζεται στο πλευρό του γνωστού manager και PR man Κυριάκου Κερανόπουλου. Μάλιστα έκαναν μαζί και την ταξιδιωτική εκπομπή Via travel fashion στο κανάλι Εxtra 3. Παράλληλα, εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις κέντρων διασκέδασης.
«Εργάζομαι σε μια εταιρία δημόσιων σχέσεων και διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με πολιτιστικά δρώμενα, φιλανθρωπικούς σκοπούς και επιδείξεις μόδας. Είναι ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από παιδί και σκοπεύω να το εξασκώ για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού με εκφράζει απόλυτα» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στην «Espresso». Μάλιστα έκανε όνειρα για το μέλλον: «Ελπίζω μια μέρα να φτιάξω τη δική μου εταιρία δημόσιων σχέσεων».
mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου