Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Προς «καραγκιόζηδες» επιστολή: περί sms, «επισκέψεων Μπαλτάκου» κ.ο.κ.



Προς «καραγκιόζηδες» επιστολή: περί sms, «επισκέψεων Μπαλτάκου» κ.ο.κ.

Όποιος νοήμων πολίτης διαβάσει τα επίμαχα sms («με είπε Μπαλτάκος...» κλπ) κατανοεί κατ’ αρχήν ότι απέφευγα τον εν λόγω τύπο, όπως και όλους τους παράγοντες αντιπάλων κομμάτων που κατά καιρούς
ζητούσαν ακρόαση. Την βρώμικη δουλειά είχα αναθέσει σε συνεργάτη του γραφείου Τύπου της βουλής με την εντολή να λέει ότι λείπω και να απασχολεί εκείνος τους περίεργους.

Εις ότι αφορά τώρα την ουσία των δύο (2) μοναδικών επισκέψεων Μπαλτάκου. Αυτές αφορούσαν δύο άρθρα νομοσχεδίων τα οποία αποτελούν 100% ΑΤΖΕΝΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στο ένα ο Ρουπακιώτης έκανε πλάτες στην «τουρκική ένωση Ξάνθης» και φυσικά το καταψηφίσαμε. Το καταψήφισαν διστακτικά και οι νεοδημοκράτες (πιθανώς με πρωτοβουλία Μπαλτάκου), όχι γιατί νοιάστηκαν απότομα για την Θράκη, αλλά για να σώσουν όσες παριωτικές ψήφους έφευγαν μαζικά προς την Χρυσή Αυγή.

Το έτερο προέβλεπε ότι οι αλλοδαποί δεν θα εισάγονται πλέον στις Στρατιωτικές Σχολές. Αυτό πρόλαβε και το έφαγε ο Βενιζέλος προτού καν φτάσει στην ολομέλεια προς ψήφιση. Στην συγκεκριμένη περίσταση μάλιστα έκανα αρκετή φασαρία και όποιος θέλει μπορεί να δει το σχετικό βίντεο στο youtube με τίτλο: «Λουφαδόρε Σαμαρά, Ι-3 παχυσαρκία Βενιζέλο».  Οι νεοδημοκράτες έμειναν με την... ψήφο στο χέρι προς μεγάλη θλίψη του Μπαλτάκου που θα έβλεπε για μία ακόμη φορά τους πατριώτες ψηφοφόρους να συρρέουν στην Χρυσή Αυγή, ελέω Βενιζέλου.

Κλείνω την επιστολή μου προς «καραγκιόζηδες» με το δελτίο Τύπου που εξέδωσα (από τις φυλακές) την ημέρα των δήθεν αποκαλύψεων: «Αφού θυμήθηκαν τον Μπαλτάκο, ας έρθει επιτέλους στη Βουλή και η ομολογία του πως μας έκλεισε παράνομα στη φυλακή ο Σαμαράς για να κλέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου