Υλικά συνταγής
6 φύλλα χωριάτικα
2 κ.σ. γιαούρτι
2 αβγά
μπόλικο πιπέρι
λίγη πάπρικα
500 γρ. φέτα
λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι και το λάδι. Τρίβουμε πιπέρι στη φέτα. Λαδώνουμε το ταψί. Στρώνουμε φύλλο και αλείφουμε με μείγμα αβγό, γιαούρτι και λάδι. Πάλι σρώνουμε φύλλο και αλείφουμε. Στρώνουμε 3 φύλλα και αλείφουμε. Πασπαλίζουμε τη φέτα. Ξανά στρώνουμε φύλλο και αλείφουμε. 3 φορές. Τρυπάμε την επιφάνεια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45’ μέχρι να ροδίσει καλά.
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου