Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ!


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία για να
αποχαιρετήσει τον Αντώνη Βαρδή για το ταξίδι του στην τελευταία του κατοικία.
2145935.jpg
Η οικογένεια του σε βαρύ πένθος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της πρόσωπο. Τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Καλλιστώ, καθώς και η τελευταία του σύντροφός, Φιλοθέη,  θρηνούν την απώλεια του πατέρα τους.
2145934.jpg
2145919.jpg
2145933.jpg
2145928.jpg
Στο Κοιμητήριο της Παιανίας για το τελευταίο «αντίο» στο μεγάλο συνθέτη βρίσκονται και πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ αυτών: ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Ρέμος,  o Νίνο, ο Νίκος Βέρτης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ευρυδίκη, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Γούναρης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Δουλάμης, ο Μάνος Ψαλτάκης,  η Ελένη Δήμου, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Κωνσταντίνα, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Δόξας, ο Γιώργος Λεβέντης , ο Ηλίας Ψινάκης, ο Ηλίας Κλωναρίδης, ο Κώστας Καραφώτης,  ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Γιώργος Πολυχρονίου και ο δήμαρχος Παιανίας.
2145918.jpg
Στεφάνια έχουν στείλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Νατάσα Θοεδωρίδου και η Πίτσα Παπαδοπούλου.
2145927.jpg
Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης έχασε η μάχη με το θάνατο τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο.
2145930.jpg
Ο Αντώνης Βαρδής είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο, και είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν από ενάμιση χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια του ήταν στο πλευρό του, ενώ σύσσωμη η ελληνική showbiz συγκλονίστηκε με το χαμό του Έλληνα μουσικοσυνθέτη, που μας άφησε περισσότερα από 500 κομμάτια… ως μουσική κληρονομιά.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου