Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ BRANGELINA



Πολλοί έχουν κατηγορήσει την Angelina Jolie και τον Brad Pitt για...
κατασκευασμένη ευτυχία ή για υπερβολή με την υιοθεσία τριών παιδιών... Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά πλέον και πριν λίγες ημέρες μετά από μια σχέση πολλών χρόνων αποφάσισε να παντρευτεί. 



Ο γάμος αυτός έρχεται να σφραγίσει μια και καλή τις κακές γλώσσες και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια πραγματικά αγαπημένη οικογένεια.



O Brad «φτιάχνει» το κοστούμι του Maddox, του πρώτου γιου της οικογένειας που η Angelina είχε ήδη υιοθετήσει όταν ήταν ελεύθερη και γύριζε την ταινία Tomb Raider. 



Η Angelina έχει στα γόνατα την μικρότερη της κόρη Vivienne, η οποία έχει το όνομα της μητέρας της. Αγκαλιές, φιλιά, συγκίνηση και πραγματική αγάπη σε ένα σετ φωτογραφιών που θα μπορούσαν να είναι οποιουδήποτε πολύ αγαπημένου ζευγαριού στον κόσμο...Μόνο που είναι του διασημότερου ζευγαριού στον πλανήτη.












Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και αυτά που φορούν τα παιδιά καθώς η Ζαχάρα φοράει παραδοσιακή αφρικάνικη φορεσιά, η Σίλο αγορίστικα ρούχα ως συνήθως (κάτι που έχει σχολιαστεί ήδη από τον διεθνή τύπο) και τα τρία αγόρια κοστούμια αλλοτινής εποχής με ρετρό καπέλα. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου